Genieten in eigen tuin, dat wil toch iedereen...

Meer...

Tuinontwerp

Vaak hebben mensen zelf al ideeën over de inrichting van hun tuin. De één iets verder uitgedacht dan de ander. Inspiratie is overal op te doen en voorbeelden zijn er genoeg. Maar vaak blijft het bij een aaneenschakeling van ideeën die niet helemaal samenkomen. Ik kan u helpen hier eenheid in aan te brengen zodat het geheel ‘klopt’.

Een goed doordacht tuinplan is de basis van eindeloos tuingenot. Tijdens een bezoek aan uw tuin bespreken we de wensen voor uw tuin, neem ik de maten op, bestudeer ik de omgeving en sparren we wat over de mogelijkheden. Daarna werk ik de ideeën uit in de vorm van een concept ontwerp. Onderdeel hiervan is een sfeerimpressie van de te gebruiken materialen zodat u zich een mooi beeld kunt vormen van het eindresultaat. Tijdens een tweede bezoek bespreken we het plan. Naar aanleiding van uw reactie doe ik eventuele aanpassingen aan het ontwerp en maak ik een definitief tuinplan, desgewenst met een beplantingsplan, lichtplan en alle benodigde werktekeningen die een goede aanleg bevorderen. 

2D Tuinontwerp

2D Tuinontwerp

Beplantingsplan

Beplantingsplan

Verlichtingsplan

Verlichtingsplan

Matenplan

Matenplan

3D Tuinontwerp

3D Tuinontwerp

3D tuinontwerp

Soms zijn ruimtes niet helemaal goed voor te stellen op basis van alleen een 2D tuinontwerp. Dan is het prettig om de mogelijkheid te hebben virtueel door de tuin te wandelen. Met een 3D tuinontwerp krijgt u een optimaal beeld van het beoogde tuinplan.

Online tuinontwerp

Wilt u het allemaal toch net iets eenvoudiger houden? Of kunt u de details van een plan zelf wel bedenken? Dan is een online tuinontwerp ook nog een optie. U hoeft alleen een plattegrond, foto's en uw wensen aan te leveren en u ontvangt digitaal een 2D tuinontwerp. Het verschil met een regulier 2D tuinontwerp zit hem met name in het persoonlijk contact waarbij verschillende mogelijkheden besproken en overwogen zijn.

Tuininspiratie opdoen?

Wilt u een moderne, een landelijke of een eigentijdse tuin? Of weet u het nog niet helemaal? 
Kijk dan hier eens voor wat extra inspiratie!

TuininspiratieTuininspiratie
Inspiratie
ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY VERKLARING