Een goede klik is altijd prettig

Meer...

Persoonlijk

Een tuin is iets heel persoonlijks. En daarom is het prettig te weten met wie u te maken heeft wanneer u hierbij de hulp inschakelt van een tuinontwerper. Ik stel me daarom graag even aan u voor.

Cindy Wetter

Groene vingers

Mijn ouders hadden een autobedrijf. Ik ben dus niet geboren met groene vingers. Sterker nog, wij hadden vroeger niet eens een tuin en mijn eigen eerste stulpje beschikte over niet meer dan een patio-achtige binnenplaats. Wel was ik altijd bezig met klussen en de inrichting van mijn woning. Dingen mooier maken is altijd mijn passie geweest. Toen ik uiteindelijk mijn eerste echte tuin kreeg viel alles op zijn plaats, dat was de extra dimensie die ik zocht!

Uitdaging

Wat een uitdaging om van je buitenruimte net zo’n fijne omgeving te maken als binnen. En met zo’n diversiteit aan planten en materialen. Ik kan enorm genieten van de juiste combinatie ervan, van een juiste verhouding tussen groen en ‘hard’. Maar ook van de bloeispreiding die naadloos in elkaar over gaat en de verkleurde hortensia’s die ik zie als ik in de nazomer met een deken onder de overkapping het begin van de herfst inadem…

Tuinontwerper

En daarom werd ik tuinontwerper. Ik deed een opleiding in de avonduren en oefende op tuinen van vrienden. Lange tijd heb ik mijn vak hobbymatig uitgevoerd, naast mijn baan. Maar toen de opdrachten groeiden besloot ik dat het tijd werd mijn droom na te jagen. Ik stopte met mijn werk en werd officieel zelfstandig ondernemer. Mijn man is inmiddels een gewaardeerd sparringpartner, onze dochter kent ook de Latijnse benamingen van vele planten en onze zoon eigent de tuin regelmatig dankbaar toe met zijn vriendjes. Mijn enthousiasme voor de buitenruimte wordt in ieder geval steeds meer overgenomen.

Wat ik de afgelopen jaren geleerd heb is dat er geen goed of fout is als het om tuinen gaat. Een tuin leeft en wordt beleefd. Zoveel mensen, zoveel wensen. De kunst voor mij als tuinontwerper is een tuin te creëren die past bij de klant. Mijn klanten moeten, net als ik, thuis zijn in hun eigen tuin. Dat gevoel gun ik iedereen!

 

Cindy Wetter

 

Tuininspiratie opdoen?

Wilt u een moderne, een landelijke of een eigentijdse tuin? Of weet u het nog niet helemaal? 
Kijk dan hier eens voor wat extra inspiratie!

TuininspiratieTuininspiratie
Inspiratie
ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY VERKLARING