Referenties

Familie O. uit Heerhugowaard

Na het maken van een grote beslissing, het kopen van een nieuwe woning en je vertrouwde stek verlaten, heb je slapeloze nachten. Er zijn veel dingen te regelen, allemaal leuke ontwikkelingen die energie geven, heerlijk om te doen. Maar dan de tuin. Best groot. Hoe gaan we dit aanpakken? Wat kunnen we zelf doen? Allemaal vragen die je het beste aan Wetter Tuinen kunt stellen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zo ook het beplantingsplan, is zeker een aanrader. Nu 1 jaar later krijgen we weer heel veel energie van onze tuin. Wat is het een plaatje geworden. Zonder Wetter Tuinen en De Wit Groenprojecten hadden we dit zelf nooit kunnen realiseren. Cindy en Wouter onwijs bedankt.

Mevrouw De B. uit Haarlem

Cindy zet je eigen denkrichting om in een verrassend, prachtig en praktisch ontwerp. Hierbij voegt ze elementen toe die je tuin er jarenlang fantastisch en compleet uit laat zien.

Familie M. uit Haarlem

Cindy heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en kwam met waardevolle suggesties. De tuin is helemaal naar onze zin en een verlengstuk van onze kamer geworden. We zijn ook heel tevreden over de begeleiding van het hele project.

Familie W. uit Abcoude

Wij hebben afgelopen voorjaar en zomer genoten van onze nieuwe tuin. Iedere paar weken een nieuwe groep planten in bloei en mooi op elkaar afgestemd. Verrassend hoe Cindy van een ondiepe en brede achtertuin, diepte en ruimte heeft weten te creëren. Wij zijn er heel erg bij mee.

Familie Van D. uit Heemskerk

De tuin ziet er, in onze ogen, heel mooi uit. Dit 2e jaar komen de planten al veel volwassener op en groeit het op de meeste plaatsen mooi dicht. De plekken die je hebt gecreëerd om te zitten, voldoen heel goed en het uitzicht vanuit de woonkamer is iedere dag een genot. We hebben ook al leuke afwisselingen in de bloeitijd van de planten gezien. Kortom, we zijn er erg blij mee.

Familie A. uit Heiloo

Nog even een bedankje voor het leuke ontwerp, werd ook door de kids enthousiast ontvangen.

Familie N. uit Alkmaar

We zijn heel blij dat we een tekening hebben laten maken. Dit hadden we zelf echt niet kunnen bedenken.

Familie K. uit Oud Karspel

We zijn dik tevreden en hebben alleen maar goede reacties gehad.

Mevrouw G. uit Bentveld

Het ziet er prachtig uit, ik ben er vreselijk blij mee. Dat was nog eens leuk thuis komen! Bijzonder dat het lijkt of je wist waar ik van zou houden. Je hebt het heel goed uitgekozen allemaal.

Zorginstelling in Noord Scharwoude

Jij hebt met een substantiële bijdrage in de vorm van een creatief ontwerp de metamorfose van de tuin mede mogelijk gemaakt.

Familie Van H. uit Heemskerk

We hebben al vele mooie uren in onze nieuwe tuin doorgebracht en we vinden het concept nog steeds heel geslaagd!

Familie V. van Z. uit Rotterdam

Cindy wist zelfs onze latente behoeften boven tafel te krijgen en deze te vertalen in een perfect passend ontwerp. Bovendien is ze gedurende het gehele proces betrokken gebleven. Erg prettig werken!

Familie B. uit Stompetoren

Dankzij Cindy werden onze wensen en ideeën omgetoverd tot een waanzinnig tuinplan. We genieten iedere dag volop van onze gezinstuin!

Tuininspiratie opdoen?

Wilt u een moderne, een landelijke of een eigentijdse tuin? Of weet u het nog niet helemaal? 
Kijk dan hier eens voor wat extra inspiratie!

TuininspiratieTuininspiratie
Inspiratie